Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosbessensorbet recept
Bosbessensorbet recept

Bosbessensorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng het water met de suiker aan de kook, laat 15 minuten zachtjes koken tot de suiker is opgelost. Laat even wat afkoelen. Giet dit over de bosbessen. Draai in de keukenmachine de massa tot een gladde puree en roer de massa door een fijne zeef om de pitjes te verwijderen. Laat afkoelen en voeg de bosbessenlikeur en citroensap toe naar smaak. Laat het mengsel in de ijsmachine draaien tot het een mooie homogene massa is, bewaar in de vriezer. Was de overige bosbessen en laat ze drogen, 8 bosbessen de man.

Allergenen Informatie

Voor dit bosbessensorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven