Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenjongens pudding met lange vingers


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kom met water gelatine circa 5 minuten laten weken. Boven ander kom lange vingers in stukjes breken en boerenjongens er door scheppen. dit circa 5 minuten laten staan. Kwark en basterdsuiker door de boerenjongens scheppen. In steelpannetje citroensap met 2 eetlepels water zachtjes verwarmen en van vuur af de uitgeknepen gelatine er al roerend in op lossen. Gelatine mengsel door kwarkmengsel roeren. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. 1/4 deel van de geklopte slagroom overdoen in spuitzak. Tot gebruik in koelkast zetten Rest van de slagroom luchtig door kwarkmengsel scheppen. Vorm invetten met olie en mengsel er in scheppen. Bovenkant gladstrijken en pudding 3.5 uur in koelkast laten opstijven. Bovenkant van pudding met mes voorzichtig los snijden van de wand. Vorm enkele seconden in heet water houden en platte schaal op vorm leggen. Geheel schudden, om keren en pudding uit vorm laten glijden. Pudding garneren met toefjes slagroom en chocolaatjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenjongens pudding met lange vingers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven