Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeren koffie recept
Boeren koffie recept

Boeren koffie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter met de suiker schuimig. Meng de eierdooier er door en daarna de bloem, kaneel en de nootmuskaat. Klop het geheel met een klein scheutje bier goed schuimig. Voeg dan de rest van het bier toe en breng het geheel langzaam, onder voortdurend kloppen, aan de kook. Laat het even door koken en doe van het vuur af de cognac en het koffie extract erdoor. Verdeel over de glazen en doe er de slagroom op.

Allergenen Informatie

Voor dit boeren koffie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven