Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blue stilton met tijm-sherrygelei recept
Blue stilton met tijm-sherrygelei recept

Blue stilton met tijm-sherrygelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kom met koud water gelatine ca. 5 minuten laten weken. In pan sherry met tijm tegen de kook aan brengen. Sherry ca. 5 minuten laten inkoken, tijmtakje verwijderen. Op smaak brengen met zout. Gelatine goed uitknijpen en van vuur af al roerend in hete sherry oplossen. Schaaltje bekleden met plasticfolie en sherry erin schenken. Laten afkoelen en in koelkast in ca. 1 uur laten opstijven. Bereiden: Plank op schaaltje leggen, samen keren en gelei uit schaaltje laten glijden. Folie verwijderen en gelei in plakken van 1/2 cm dik snijden. Plakken in dunne repen en daarna in blokjes snijden. Kaas in dunne plakjes snijden. Rucola over vier bordjes verdelen. Dressing erover sprenkelen. Kaas erop leggen en geleiblokjes er omheen verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit blue stilton met tijm-sherrygelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven