Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blinis met knolselderij en truffeltapenade recept
Blinis met knolselderij en truffeltapenade recept

Blinis met knolselderij en truffeltapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng in een kom de droge ingrediŽnten: bloem, bakpoeder, zout en peper. Klop het ei lichtjes op en voeg er melk en olijfolie aan toe. Vermeng dit met de bloem. Voeg knolselderij en platte peterselie toe. Roer goed om. Schep op de crispplaat kleine hoopjes van ongeveer 1 eetlepel van het mengsel en druk ze zachtjes plat met behulp van een spatel of met de onderkant van een lepel. Laat ze 4 minuten in de microgolfoven op de crispstand bakken. Herhaal dit met de rest van het mengsel. Garneer met de zure room en de truffeltapenade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blinis met knolselderij en truffeltapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven