Bladerdeegkoekjes met tropiche vruchten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat het 15 minuten ontdooien op kamertemperatuur.
  2. Strijk de bakplaat in met wat en bestrooi met bloem.
  3. Strooi ook wat bloem op het werkvlak en rol daarop de plakjes uit tot ze ongeveer de helft groter zijn.
  4. Snijd elke plak in twee zodat u 2 vierkanten bekomt en snijd elk vierkant in 2 driehoeken.
  5. Leg ze op de bakplaat en bewaar ze op een koele plaats tot u ze gaat bereiden.
  6. Laat de ontdooien in een kom.
  7. Verwarm de diepgevroren vruchtenmengeling met 2 eetlepels of Grand Marnier op een zacht vuurtje.
  8. Roer intussen voorzichtig om.
  9. Klop het los met 1 eetlepel vloeibare .
  10. Strijk er de driehoekjes van mee in.
  11. Schuif ze in de voorverwarmde oven (190 °C) gedurende ± 5 minuten, tot ze goudbruin kleuren (hou dit goed in het oog, want door de zijn ze vlug te donker).
  12. Schik op elk bord (bij voorkeur grote borden) 1 warm driehoekje.
  13. Lepel er wat vruchtenmengeling op en leg het tweede driehoekje er dwars over.
  14. Lepel er wat naast en werk af met een bolletje en enkele rode vruchten.
  15. Strooi wat over het hele bord.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanilleroomijs kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in vanilleroomijs en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in vanilleroomijs en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
97 kcal
4%388 kcal
Vetten
2 g.
2%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeegkoekjes met tropiche vruchten