Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bitterkoekjesijs met amaretto recept
Bitterkoekjesijs met amaretto recept

Bitterkoekjesijs met amaretto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breek de bitterkoekjes boven en kom fijn. Schep de amaretto en sinaasappelsap erdoor. Verwarm het op vol vermogen 1 minuut in de magnetron. Schep het opnieuw door en laat het iets afkoelen. Laat in een andere schaal het ijs onafgedekt 2 minuten op half vermogen zacht worden. Meng het bitterkoekjesmengsel door het ijs. Laat het 2 uur in de vriezer bevriezen. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze. Schep met een bolletjeslepel bolletjes ijs in 4 coupes en garneer met de aardbeien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bitterkoekjesijs met amaretto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven