Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bitterkoekjes triffle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Halveer de partjes en laat ze even uitlekken op keukenpapier. Snijd de bitterkoeken in 8 stukken. Verdeel de stukken bitterkoek en sinaasappel over 4 hoge glazen of coupes. Sprenkel in elk glas enkele druppels likeur. Roer de rest van de likeur door de jam. Schep de jam door de vla. Schenk de vla op de bitterkoekjes. Dek de glazen af en zet ze minstens 1 uur in de koelkast. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker. Garneer elke coupe met een flinke schep slagroom en bestrooi met wat cacao.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bitterkoekjes triffle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven