Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Begijnerijst met krenten recept
Begijnerijst met krenten recept

Begijnerijst met krenten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Weeek de krenten 2 uur in ruim water. Wrijf de saffraan zo fijn mogelijk. Breng de melk met het saffraan en zout aan de kook. Voeg geleidelijk al roerende de rijst toe. Laat de rijst met het deksel op de pan op een heel laag vuur of vlamverspreider, zonder roeren, in ca. 45 minuten gaar en dik worden. Laat de krenten uitlekken. Roer deze samen met de suiker door de rijstebrij. De rijst kan zowel warm als koud gegeten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit begijnerijst met krenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven