Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bastogneijs recept
Bastogneijs recept

Bastogneijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het ijs op kamertemperatuur komen, zodat je de bastognestukken er gemakkelijk door kunt mengen. Doe de bastognekoeken in een mixer en mix het geheel tot er stukjes van 1 2 cm zijn ontstaan. Meng het ijs en de stukken koek goed (ook in de hoeken) en stop het weer in de vriezer. Serveer bijvoorbeeld met karamelsaus, nougatine en/of slagroom!

Allergenen Informatie

Voor dit bastogneijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven