Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananentoetje recept
Bananentoetje recept

Bananentoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de bananen met de schil op de barbecue, totdat de buitenkant helemaal zwart is. Haal ze voorzichtig boven een bord uit de schil met een spatel en strooi er direkt de bruine suiker op. Door de hitte van de banaan karamelliseert de suiker meteen. Schenk de advokaat erover en leg er een bolletje ijs ernaast. Garneer met een toefje slagroom. Dit is wel zo verrukkelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bananentoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven