Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananenpuree met chocomousse recept
Bananenpuree met chocomousse recept

Bananenpuree met chocomousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bananen schillen en in grote stukken snijden. Doe ze samen in een pannetje met de champagne en 2 eetlepels suiker. Laat een half uur inkoken en mix alles tot je een gladde mousse hebt. Dit mengels in kommetjes doen en een beetje laten afkoelen. Dan de eiren samen met de suiker in een pannetje laten warm worden. De chocolade laten smelten en bij het eimengsel doen. De room kloppen en onder het chocolademengsel heffen. De kommetjes met bananenpuree verder vullen met de chocolademousse, kokosschilfers erop strooien en enkele uren in de koelkast plaatsen.

Allergenen Informatie

Voor dit bananenpuree met chocomousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven