Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananencrèpes met chocoladesaus recept
Bananencrèpes met chocoladesaus recept

Bananencrèpes met chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de eieren, 250 milliliter melk, 1 eetlepel suiker, snufje zout en de bloem tot een glad beslag en laat het 12.5 minuten rusten. Roer het mineraalwater erdoorheen. Roer de vanillesuiker en 2 eetlepels door de kwark. Schil de banaan, snijd hem in dunne schijfjes en besprenkel hem met het citroensap. Roer hem door de kwark. Verhit de boter portiegewijs in een kleine koekenpan (doorsnede 16 cm) en bak uit het deeg 8 crèpes. Houd de crèpes die gebakken zijn warm. Bestrijk de crèpes met de bananenkwark en klap ze dubbel. Serveer er de chocoladesaus bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bananencrèpes met chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven