Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananen op de barbecue recept
Bananen op de barbecue recept

Bananen op de barbecue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bananen in de lengte open en stop daar stukjes chocolade tussen. Evt wat likeur erover heen schenken. Pak het geheel in aluminumfolie en leg het tussen kooltjes in de barbecue (of boven op het rooster). Als het pakketje zacht aan voelt (je kan ook met barbecuevork er even in kijken of de chocolade gesmolten is) dan is hij klaar. Lekker met een paar bolletjes vanille ijs erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bananen op de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven