Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banana-split recept
Banana-split recept

Banana-split


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 4 langwerpige schaaltjes klaar. Trek de schil van de bananen. Rasp de reep chocolade boven een kom met een grove rasp. Verhit de boter in een koekenpan. Leg de bananen in de pan en bak ze 5 minuten op matig vuur. De bananen mogen zacht worden, maar moeten wel heel blijven. Draai de bananen tijdens het bakken voorzichtig rond. Schep de bananen uit de pan in de schaaltjes. Schep aan weerszijden van de bananen een bolletje ijs. Schenk een beetje chocoladesaus over de banana-split en strooi er tenslotte geraspte chocolade over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit banana-split recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven