Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Banana coe coco na forno (bakbananen met kokos)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden celsius. Lage ovenschaal dik invetten met boter. Citroen uitpersen. Bananen pellen en overlangs in 4 plakken snijden. Plakken halveren. Besprenkelen met citroensap. Plakken banaan tegen elkaar in ovenschotel leggen en bestrooien met basterdsuiker en kokos. Rum er over schenken. Vloeibare boter er over druppelen. Afdekken met aluminumfolie. In het midden van de oven 1 uur laten bakken. Folie verwijderen en nog eens 20 minuten bakken. Af en toe bedruipen met braadvocht.

Serveersuggesties

Lekker met een dot slagroom en of vanilleijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit banana coe coco na forno (bakbananen met kokos) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven