Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan met rum recept
Banaan met rum recept

Banaan met rum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de bananen, snijd ze overlangs in tweeŽn en besprenkel met citroensap. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg de bananenhelften in een lage ingevette ovenvaste schaal naast elkaar. Boen de sinaasappel schoon onder de kraan en rasp een beetje van de schil boven een kommetje. Pers de sinaasappel uit en doe het sap bij de rasp van de schil. Doe de kaneel en de honing erbij en roer goed doorelkaar. Giet dit sausje over de bananen en zet ze 15 minuten in de oven. Verwarm de rum voorzichtig in een pannetje. Haal de schaal uit de oven. Steek de rum aan en schep de brandende rum voorzichtig over de banaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit banaan met rum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven