Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan met roomkaas uit de oven recept
Banaan met roomkaas uit de oven recept

Banaan met roomkaas uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Roomkaas en suiker luchtig mengen. Schil de bananen en halveer ze overlangs. Bak de bananen snel in een koekenpan bruin in de boter, keer ze regelmatig om, maar laat ze niet te zacht worden. Haal de bananen uit de pan en leg 4 stukken met de snijkanten naar beneden in een heel licht beboterde ondiepe ovenschaal. Verdeel de helft van het kaasmengsel over de bananen. Leg dan de andere 4 stukken banaan hierop en bedek ze dan met de rest van het kaasmengsel. De creme fraiche over het kaasmengsel verdelen en bak ze in de oven tot de kaas goudbruin is. Rooster wat geschaafde amandelen even in een droge koekenpan. Bestrooi de bananenschotel vr het opdienen met een beetje kaneelpoeder en de geschaafde amandelen. Warm tot lauwwarm eten.

Serveersuggesties

Ook lekker met bolletjes (room)ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit banaan met roomkaas uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven