Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Australian guinness recept
Australian guinness recept

Australian guinness


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de likeuren in het glas. Giet hier de hete koffie op. Geef het ijs erbij en sluit de bovenkant helemaal af met slagroom. Serveer direct en laat de gasten even wachten. Zo je bij Guinness heel langzaam het wit van het schuim ziet optrekken, zie je hier heel langzaam het wit naar beneden zakken. Ongeduldige gasten mogen het glas wel een beetje draaien. Dit versneld het proces.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit australian guinness recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven