Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appeltaart met kaneel recept
Appeltaart met kaneel recept

Appeltaart met kaneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil de appels en snijd ze in stukjes. Kook de appels met appelsap in 10 minuten in een open pan tot moes. Roer de appels regelmatig zodat het vocht kan ontsnappen. Verkruimel de sneetjes brood fijn. Smelt 125 gram boter in de koekenpan. Vet een springvorm met een doorsnede van 24 cm in met 1 eetlepel van de gesmolten boter. Schep de broodkruimels in de koekenpan en bak ze in 5 minuten al omscheppend bruin. Roer de suiker en kaneelpoeder erdoor. Schep de heft van het kruim in de taartvorm en druk het aan. Verdeel de appelmoes erover en dek het af met de rest van het broodkruim. Verdeel de rest van de boter in klontjes over het broodkruim. Bak de appeltaart in het midden van de oven in 30 minuten bruin. Laat de appeltaart afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit appeltaart met kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven