Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appels inschuim recept
Appels inschuim recept

Appels inschuim


Ingrediënten


Bereidingswijze


De eiwitten opkloppen met 75 gram suiker, kloppen tot u een stijf geheel krijgt. Meng het stijfgeslagen eiwit voorzichtig met de vanillevla. Schil de appels en boor het klokhuis eruit. Verwarm de oven op 200 graden C. Zet de appels in een ovenvaste schaal, vul ze met suiker kaneel en boter. Schep dan voorzichtig over de appels de schuimvla en zet dit voor 30 min. in de oven. Bestrooien met poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appels inschuim recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appels inschuim heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Ik heb gisteren de Appel in schuim gemaakt. Het was echt heeel lekker! Het is ook echt heel makkelijk te maken. In korte tijd heb je toch iets heel lekkers.
  Ojznargo gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven