Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelmoes met krokante beschuitlaag recept
Appelmoes met krokante beschuitlaag recept

Appelmoes met krokante beschuitlaag


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Appelen schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In pan met weinig water in 10 minuten gaar koken. Tot moes roeren. 2 eetlepels suiker erdoor roeren. De beschuiten verkruimelen. 6 eetlepels suiker en de kaneel erdoor roeren. Ovenschaal invetten. Appelmoes erin scheppen en beschuit erover verdelen. Boter smelten en over beschuit schenken. Appelmoes in het midden van de oven in 50 minuten een goudbruin korstje laten krijgen. Intussen de slagroom stijf kloppen en de vanillevla erdoor kloppen. Tot gebruik wegzetten in de koelkast. Warm serveren en de saus er apart bij geven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelmoes met krokante beschuitlaag recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven