Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcrumble met kaneelijs recept
Appelcrumble met kaneelijs recept

Appelcrumble met kaneelijs


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 190C.
In een kom de appelschijfjes met basterdsuiker mengen. In een grote kom bloem, kristalsuiker, kaneel en zout mengen. In een kleine kom het ei met de gesmolten boter mengen en door het bloemmengsel roeren. Neem de cocottes en verdeel de appels in 4 porties. Verdeel vervolgens het kaneelmengsel gelijkmatig over de appels.
35 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bovenkant goudbruin en krokant is. Indien de bovenkant te donker wordt de deksels op de cocottes plaatsen.

Neem 4 mooie dessertborden, plaats de cocottes op een bord, schep 2 mooie bolletjes kaneelijs ernaast. Spuit een toefje slagroom (stijfgeklopt met wat suiker en 1 zakje vanillesuiker) ernaast. Bestrooi het dessert met een weinig cacaopoeder en serveer direct. ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcrumble met kaneelijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven