Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcompote recept
Appelcompote recept

Appelcompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appelpartjes in schijven. Sprenkel er citroensap over om verkleuren te voorkomen. Roer de suiker en een zakje vanillesuiker door het appelsap en verwarm hierin de appelschijven. Kook de schijven zacht maar niet kapot. Roer een klein beetje water door de maizena en giet dit papje voorzichtig al roerend bij het appelsap zodat het iets bindt. Laat de appelcompote in een glazen schaal afkoelen. Roer het tweede zakje vanillesuiker door de creme fraiche en verdeel de creme over de compote. Schenk de rum over de verkruimelde bitterkoekjes. Strooi eerst de natte kruimelsover de creme fraiche en tot slot de kokos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven