Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbeignets met vanillesaus recept
Appelbeignets met vanillesaus recept

Appelbeignets met vanillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk op 4 eetlepels na en 2 eetlepels suiker aan de kook. Roer de custard glad met 4 eetlepels melk. Roer de aangemaakte custard door de melk en laat de saus al roerend 1 minuut koken. Roer de eieren, de suiker en een snufje zout door de wijn. Zeef de bloem boven de wijn en kneed het tot een glad beslag. Laat het 15 minuten rusten. Schil de appels en haal de klokhuizen eruit met een appelboor. Snijd de appels in 6 ringen en druppel er het citroensap overheen. Verhit 1 liter olie in een hoge pan of frituurpan tot 180 graden C. Dep de appelringen droog, haal ze door het beslag en frituur ze portiegewijs goudbruin. Leg de appelbeignets op keukenpapier om te drogen. Serveer ze met de vanillesaus en de poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelbeignets met vanillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven