Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel crumbles recept
Appel crumbles recept

Appel crumbles


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe de bloem en 50 gram suiker in een kom. Voeg de boter toe aan het bloemmengsel en wrijf dit met je handen tot het deeg kruimelig is. Doe de overige 25 gram suiker, de appels en de kaneel in een kom en schep dit door elkaar. Verdeel nu het appelmengsel over de ovenbestendige bakjes en doe het kruimelige deeg er losjes overheen. Zet de kopjes in de oven en laat ze in 22.5 minuten goudbruin en gaar bakken De appel crumble warm serveren met een beetje slagroom en een bolletje kaneelijs. Heerlijk, maar wel machtig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel crumbles recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven