Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-brietaartje recept
Appel-brietaartje recept

Appel-brietaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg ontdooien. Oven op 200 graden Celsius voorverwarmen. Brie in plakjes en plakjes in reepjes snijden. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in blokjes snijden. Walnoten grof hakken en met honing en brie door appel scheppen. Vormpjes met bladerdeeg bekleden en met vork inprikken. Bladerdeegvormpjes 5 minuten in de oven zetten. Vormpjes uit de oven halen. Deeg nogmaals inprikken en het appelmengsel op het deeg scheppen. Taartjes in het midden van de oven in ca. 10 minuten gaar en goudbruin bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appel-brietaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven