Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananastaart recept
Ananastaart recept
Laatste update: 21 januari 2017 om 14:01

Ananastaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter laten smelten met de suiker, bloem toevoegen, 1 voor 1 de eieren eronder en de helft van het sap van de ananas en alles goed mengen.
Neem een bakvorm (ik zelf neem de multifles prinsess van Tupperware) en bak deze heerlijke taart af in een voorverwarmde oven van 200°C en dit in 45 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit ananastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ananastaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Onduidelijke beschrijving van dit recept
    Marc gaf dit recept op 21 januari 2017 1 uit 5 sterren
  • Wat wordt bedoeld met een doos ananas? Ik vindt het recept wat verwarrend. Kun je het wat duidelijker uitleggen? Alvast bedankt, Groetjes Roos
    Roooz gaf dit recept op 15 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven