Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananascarpaccio met Frusi recept
Ananascarpaccio met Frusi recept

Ananascarpaccio met Frusi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ananas schoon en snijd de helft van het vruchtvlees in hele dunne plakken. Verdeel deze dakpansgewijs over 2 borden. Open de bakjes ola frusi en laat de inhoud voorzichtig op z'n kop uit het bakje glijden, precies in het midden van de ananascarpaccio. De muesli ligt nu bovenop. Pureer de overgebleven ananas samen met de aardbeien tot een puree. Maak deze iets dunner met het sinaasappelsap en schenk de vruchtenpuree over de borden. Houd enkele aardbeien heel voor de garnering.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ananascarpaccio met frusi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven