Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ananasbavarois


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Eieren scheiden. De eiwitten stijf kloppen met 100 gr suiker.
in koelkast zetten
Gelatine weken 5 minuten in koud water.
De sap uit blik aanvullen met pak sap tot 200 ml. Deze vloeistof verwarmen in pannetje met de uitgeknepen gelatine. Goed af laten koelen.
slagroom stijf kloppen met 10 gr suiker, daarna de geklopte eiwit toevoegen, roeren en daarna mengen met het sap.
100 gr stukjes ananas nog kleiner snijden en er Door roeren. (Mag meer ananas zijn naar smaak)
Op laten stijven in een mooie schaal in de koelkast. Versieren met achtergehouden stukjes ananas.

Allergenen Informatie

Voor dit ananasbavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven