Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas-yoghurtshake recept
Ananas-yoghurtshake recept

Ananas-yoghurtshake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 1 ananasschijf in vieren en de rest in stukjes. Houd 4 grote stukken ananas achter voor garnering. Doe de kleine stukjes ananas met 1/2 dl ananasvocht in een blender en voeg de yoghurt toe. Pureer het geheel tot een gladde massa. Voeg het aardbeienijs toe en meng het geheel tot een schuimig mengsel. Schenk de shake in 4 hoge glazen en garneer met de stukken ananas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ananas-yoghurtshake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven