Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas-mangosalade met pinda's recept
Ananas-mangosalade met pinda's recept

Ananas-mangosalade met pinda's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dop de pinda's en verwijder de bruine vliesjes. Hak de pinda's grof. Schil de ananas en snijd de harde kern eruit. Snijd de ananas in dunne schijven. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in dunne schijven van de pit. Verhit de boter in een pan. Bak de ananas en de mangoschijven kort aan. Draai de schijven geregeld om. Verdeel het fruit over 4 borden. Rooster de pinda's kort in de pan. Bestrooi ze met poedersuiker en vanillesuiker en laat karameliseren. Blus af met het limoen en sinaasappelsap. Laat ca. 3 minuten inkoken. Verdeel het mengsel over het fruit. Versier met de melisse en serveer met ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas-mangosalade met pinda's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven