Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amandelkoekjestriffle met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de frambozen. Meng 2 eetlepels suiker en de likeur door de frambozen. Klop de crème fraiche, 5 eetlepels suiker en de vanillesuiker met de handmixer in 4 minuten romig. Roer de kwark er portiegewijs doorheen. Verbrokkel de amandelkoekjes.
Verdeel laag voor laag de gemarineerde frambozen, de amandelkoekjes en de kwarkcrème in een glazen schaal. Sluit af met een laag kwarkcrème en zet afgedekt 3 uur in de koelkast.
Verbrokkel de schuimpjes grof. Strooi kort voor het serveren over de
triffle.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amandelkoekjestriffle met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven