Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Advocaat ijstaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maal in de keukenmachine de bokkenpootjes fijn en meng de 2 eetlepels abrikozenjam er doorheen. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Klop in een kom 300 milliliter slagroom stijf met 5 lepels suiker en meng al kloppend 300 milliliter advocaat er doorheen. Verdeel het mengsel over de taartbodem en strijk de bovenkant glad. Laat de taart in de diepvriezer in ca. 2 uur stevig worden. Klop de rest van de slagroom met 1 lepel suiker stijf en doe de room over in een spuitzak. Spuit langs de rand enkele toefjes slagroom. Doe in het midden van de taart de overgebleven 100 milliliter slagroom en plaats de taart nog 2 uur in de vriezer. Garneer eventueel met paaseitjes of andere chocola afhankelijk van de tijd van het jaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit advocaat ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Advocaat ijstaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hallo derk in de werkwijze staat een foutje je schrijft schenk de overgebleven slagroom in het midden en dat moet zijn de overgebleven advokaat. groetjes henny
    Henny57 gaf dit recept op 24 oktober 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven