Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeientiramisu recept
Aardbeientiramisu recept

Aardbeientiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Meng de wijn met de likeur, splits de eieren, klop de dooiers met de suiker met een mixer lichtgeel, dik en romig. Klop de eiwitten in een schone vetvrije kom stijf. Klop de slagroom stijf. Week de gelatine in wat koud water. Verwarm intussen 2 eetlepels van het wijnmengsel en los de goed uitgeknepen gelatine hierin op. Klop de mascarpone met een garde los en roer er het gelatinemengsel erdoor. Spatel het dooiermengsel, de slagroom en de eiwitten erdoor. Schenk 1/4 deel van het mascarponemengsel in een glazen schaal. Doop 1/3deel van de lange vingers in het wijnmengsel en verdeel ze met 1/3 deel van de aardbeien over het mascarponemengsel. Herhaal deze lagen tot alles is opgebruikt. Laat de tiramisu minimaal 2 uur in de koelkast opstijven Serveer er eventueel verse aardbeienpuree bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeientiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven