Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeiensorbet recept
Aardbeiensorbet recept

Aardbeiensorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardbeien schoon en houd 4 aardbeien achter voor garnering. Bestrooi de aardbeien met suiker en zet ze apart. Boen de sinaasappel schoon en rasp 2 theelepels van de schil. Met de yoghurt met het sinaasappelrasp. Verdeel 1/3 aardbeien over 4 hoge glazen en schep er 2 eetlepels sinaasappelyoghurt op. Herhaal dit enkele malen en garneer met een aardbei.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbeiensorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven