Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeiensoep met gember en mascarpone recept
Aardbeiensoep met gember en mascarpone recept

Aardbeiensoep met gember en mascarpone


Ingrediënten


11

Bereidingswijze


Pureer de aardbeien en zeef de pitjes er uit. Voeg aan deze aardbeienpuree wat vanillesuiker toe en zoveel van de witte wijn dat een beeld van een licht gebonden soep ontstaat. Meng de mascarpone met fijn gesneden stemgember en wat van het gembernat. Zorg dat de mascarponemassa niet te dun wordt. Zet de massa minimaal een uur koud weg tot het moment van opdienen. Dien de soep op in een mooi bord. Maak van de mascarponemassa met twee lepels flinke quenellen en leg er in ieder soepbord een paar. Dien dan direct op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeiensoep met gember en mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven