Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien uit de wok met jenever recept
Aardbeien uit de wok met jenever recept

Aardbeien uit de wok met jenever


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardbeien en dep ze goed droog met keukenpapier. Snijd ze in vieren. Smelt de boter in de wok en voeg de aardbeien met de suiker al roerend toe. Voeg de jenever toe en flambeer het geheel. Verdeel het aardbeienmengsel over 4 bordjes en leg een bolletje vanille-ijs in het midden. Bestrooi de aardbeien met zwarte peper uit de molen. Garneer het gerecht met een blaadje verse munt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien uit de wok met jenever recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven