Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien toetje recept
Aardbeien toetje recept

Aardbeien toetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het vruchtensap met de rum en laat de lange vingers hier even in weken. Leg de lange vingers in een glazen cakevorm. Vermeng de kwark, mascarpone, zoetstof en jam goed met elkaar. Verdeel de helft van dit mengsel over de lange vingers. Snijd de aardbeien in superdunne schijfjes en leg ze in een laag op het mascarpone mengsel. Verdeel als laatste de rest van het mengsel over de aardbeien. Laat het 2 uur opstijven in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien toetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven