Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien soepje met sorbetijs recept
Aardbeien soepje met sorbetijs recept

Aardbeien soepje met sorbetijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardbeien schoon en doe ze in de mengkom van de keukenmachine. Houd 2 aardbeien achter voor de garnering. Bestrooi de aardbeien in de mengkom met poedersuiker en besprenkel het met de citroensap. Pureer de aardbeien en zet de soep minstens een uur in de koelkast. Verdeel de soep over 4 borden en schep in het midden een flinke bol ijs. Halveer de 2 laatste aardbeien en schik ze op de bol ijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien soepje met sorbetijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven