Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien met verse zwarte peper, munt, slagroom en ijs recept
Aardbeien met verse zwarte peper, munt, slagroom en ijs recept

Aardbeien met verse zwarte peper, munt, slagroom en ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aarbeien schoon. Haal de kroontjes eruit en laat de aardbeien heel. Klop de slagroom op met een klein beetje suiker. Snijd de verse munt in kleine stukjes. In een steelpan kort de aardbeien verwarmen met een eetlepel honing. Leg de aardbeien op het bord. Doe de slagroom erbij strooi de peper en de fijn gesneden muntblaadjes eroverheen. Leg aan de zijkant een bolletje ijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien met verse zwarte peper, munt, slagroom en ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven