Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien met advocaatroom recept
Aardbeien met advocaatroom recept

Aardbeien met advocaatroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de aardbeien van hun kroontjes en halveer ze. Hou er 10 achter met kroontjes voor garnering. Marineer de aardbeien een kwartiertje in de crème de cassis. Klop ondertussen de slagroom stijf en spatel deze door de tokkelroom. Verdeel de aardbeien over 10 glazen en schep er het slagroom-advocaat mengsel over. Garneer de glazen met een aardbei en een wafeltje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien met advocaatroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven