Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien met recept
Aardbeien met recept

Aardbeien met


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de kroontje uit de aardbeien en was ze voorzichtig. Droog ze daarna door ze over een stuk van de keukenrol te rollen. Doe het vanilleijs 1 liter in een grote kom en laat op roerdikte komen (niet te dun laten worden) en voeg de pernot of pasties toe. Roer goed door en zet in de vriezer. Kijk na 5 minuten of het opdikt en roer nogmaals goed door. Als het ijs weer op dikte is, schept u op elk bord 2 bolletjes en voegt naar wens de aardbeien toe. Druppel over de aardbeien nog wat van de pernot of pasties en serveer met een toefje slagroom.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien met recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven