Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-frambozensorbet recept
Aardbeien-frambozensorbet recept

Aardbeien-frambozensorbet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een steelpan het water met suiker aan de kook en laat het al roerend zachtjes 10 minuten koken tot een suikerstroop. Laat het mengsel afkoelen. Maak de vruchten schoon en houd er een paar achter voor garnering. Pureer de vruchten. Meng de suikerstroop met de vruchten en schep het mengsel in een diepvriesbak. Laat het 3 uur invriezen maar roer het na een uur even oms. Schep bolletjes ijs in ijscoupes en garneer met de vruchten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien-frambozensorbet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven