Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-frambozendessert recept
Aardbeien-frambozendessert recept

Aardbeien-frambozendessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf. Snijd de aardbeien in stukjes. Breng een pan water aan de kook. Hang hierboven een metalen kom die het kokende water niet raakt. Klop hierin de eierdooiers met suiker tot het mengsel stolt. Laat het iets afkoelen. Schep de slagroom en het eierdooiermengsel door elkaar. Spatel de frambozen erdoor. Schep het mengsel in een met plasticfolie bekleed cakeblik. Laat het geheel 6 uur in de diepvries invriezen. Snijd het vanillestokje doormidden. Verwijder de zaadjes en schep ze om met de aardbeien en whiskey. Laat het 6 uur marineren. Serveer het frambozenmengsel in plakjes en garneer mer de aardbeien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-frambozendessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven