Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien en slagroomschelp met roomijs recept
Aardbeien en slagroomschelp met roomijs recept

Aardbeien en slagroomschelp met roomijs


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vier ronde oven vaste schaaltje ondersteboven op de bakplaat plaatsen. De onderkant van de schaaltjes invetten met boter. De bladerdeeg over de vier schaaltjes doen en de puntjes van het bladerdeeg onder de schaaltjes vouwen. Eitje klutsen en daarmee de bladerdeeg insmeren en daar over een beetje suiker strooien. Even bakken op aangegeven tijd verpakking. Aardbeien in schijfjes of stukjes snijden. Slagroom kloppen met een beetje suiker naar smaak. De bladerdeeg van de oven schaaltjes halen (zijn nu schelpen). En vullen met de aardbeien, beetje suiker over de aardbeien heen en afmaken met de slagroom. Doe tenslotte 3 bolletjes ijs op een bord en een schelpje er naast. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien en slagroomschelp met roomijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven