Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Aardbeien-chocolade mousse recept
Aardbeien-chocolade mousse recept

Aardbeien-chocolade mousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade. Doe de chocolade en 50 mililiter slagroom in een kom en smelt hem au-bain-marie. Laat hem afkoelen. Splits de eieren. Klop het eigeel en de poedersuiker met de mixer romig. Roer de vloeibare choclade er langzaam doorheen. Klop het eiwit stijf. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker . Spatel eerst de slagroom en daarna het eiwit door de chocolademousse. Maak de aardbeien schoon, snijd ze in stukjes (op enkele aardbeien na ter garnering) en bestrooi ze met de vanillesuiker. Leg de aardbeien eerst in de schaaltjes en verdeel de mousse eroverheen. Zet tenminste 2 uur koud weg. Versier met de overgebleven aardbeien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-chocolade mousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven