Ingrediënten

+ -
print

(voor 10 tot 12 muffins):

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Zet de oven aan op 220 graden C.
    Gebruik flexibele siliconen muffinbakvormen of vet 10 tot 12 kuiltjes van een muffinbakblik goed in.
    Meng de droge ingrediënten goed en voeg een mengsel toe van , , en .
    Roer niet te lang, dan wordt het mengsel taai, het moet een gladde brij worden.
    Vul de kuiltjes voor 2/3 en zet de appelschijfjes op de zijkant in de kuiltjes.
    Zet de bakvorm in het midden van de oven en bak de muffins in ongeveer 20 min.
  2. tot ze lichtbruin en stevig zijn.
    Leg de muffins tijdelijk op een schaal met een natte handoek eroverheen.

    Warm en vers zijn de muffins het lekkers!
25
25
25

Variaties op Muffin

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Muffin
VariatieAantalGang
Muffins5Taart en gebak
Mandarijnenmuffins2Taart en gebak
Bosbessenmuffins2Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1453 kcal
72%5812 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
157 g.
60%628 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Muffin
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Muffin