Msemen gevuld

Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kook de en pureer ze.
  2. Doe het meel in een kom samen met de , , aardappelpuree, , olie, en de lauwe .
  3. Kneed het allemaal tot een soepel .
  4. Laat het dan 40 minuten rijzen.
  5. Intussen rulbak je het gehakt en voeg je er de fijn gesneden paprika en fijngesneden bij.
  6. Bak dit geheel goed gaar en voeg er als laatste de kruiden aan toe.
  7. Laat nu het gehaktmengsel afkoelen.
  8. Als het gerezen is, maak je er bolletjes van (mandarijn formaat) en rol je ze met de deegroller zo dun mogelijk uit.
  9. Liefst zo vierkant mogelijk.
  10. Dan doe je er wat gehaktmengsel en een beetje verkruimeld op en vouw je ze vierkant op. (Met een kleine inkeping in het midden van de onderkant naar midden van werkt het makkelijkst).
  11. Dan leg je op de ene losse flap een schepje vulling.
  12. Vouw je naar boven, dan naar links en dan naar onderen.
  13. Dan heb je ongeveer een vierkant en zit hij mooi dicht. ) Leg de Msemen op een bakplaat en bestrijk ze met wat eigeel.
  14. Doe ze dan in de oven.
  15. Ca. 10 tot 15 minuten op 220 graden C.
  16. tot ze gaar zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • deeg en mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1618 kcal
80%6472 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
165 g.
63%660 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Msemen gevuld