Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Fruit en in 5 minuten glazig in de .
    Voeg het spek toe en bak dit op hoog vuur mee.
    Doe de en de kip erbij als de uitjes knapperig zijn.
    Bak dit even mee en voeg de toe.
    Spoel de tot het water helder is en voeg het toe aan het /kipmengsel.
    Vul aan met water totdat de 1 vingerkootje onderstaat.
    Voeg en peperreepjes toe, roer goed door en breng aan de kook.
    Plaats de pan in een voorverwarmde oven van 80 graden celcius, roer af en toe goed door en serveer na 40 minuten of tot de gaar is.
25
25
25

Variaties op Moksi alesie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Moksi alesie
VariatieAantalGang
Moksi alesie1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonpoeder
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder en trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen en trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
474 kcal
23%2844 kcal
Vetten
12 g.
18%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
1%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
2%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
68 g.
26%408 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Moksi alesie
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • rijstgerechten
  • Moksi alesie